2GO Travel

Kartta

Hanki tarjous

Varaa 2GO Travel lauttamatka nopeasti ja helposti internetistä AFerry. 2GO Travel muodostuu lauttareittien verkostosta, johon kuuluu ylityksiä Filippiinit. Vertaa kaikkien johtavien 2GO Travel lauttreittien hintoja yllä olevalla hintojen vertailukoneella, joka kertoo reaaliaikaiset hinnat ja saatavuuden. Vaihtoehtoisesti voit varata 2GO Travel lauttalipun varaa reitin mukaan -koneella. Valitse vain reittisi ja matkaehdot yllä ja klikkaa 'Haku' tai 'Hae hinta' ja varaa 2GO Travel lauttalippu internetistä AFerry kautta tänään. Käytä AFerryn nopeasti vertaamaan 2GO Travel reittejä ja lähtijöitä Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City ja Manila.

Tällä sivulla on tärkeää tietoa 2GO Travel reittien varaamisesta, ajankohtaisia erikoistarjouksia, aikatauluja, sekä mahdollisuus hakea edullisimmat 2GO Travel lauttaliput.

Yleiskatsaus

Lähtöselvitystiedot

Lähtöselvitys: 1. Ole terminaalissa 4 tuntia ennen lähtöä. Cotabaton ja Butuanin matkustajien on soitettava yhtiön lipputoimistoon vähintään päivää ennen ja tarkistettava milloin on parasta saapua lähtöselvitykseen. 2. Matkustajan on esitettävä terminaalissa voimassaoleva henkilötodistus sekä kuitti tämän e-lipun tiedoista. 3. Aluksen lähdön jälkeen saapumatta jääneiltä matkustajilta veloitetaan ylimääräinen maksu palautetuista ja/tai uudelleen varatuista lipuista. 4. Lähtöportit sulkeutuvat 30 minuuttia ennen aluksen lähtöä. Matkustajalta voidaan evätä pääsy alukseen, mikäli hän saapuu määräajan jälkeen.

Reitit:
12
Lyhin risteys:
Cagayan De Oro - Cebu City
8 tunti
Suosituin reitti:

2GO Travel Reitit

Erikoistarjoukset

  • Vertaa ja varaa 2GO Travel lippuja Bacolod City, Cebu City, Manila ja muita AFerryn kanssa!
  • Vertaa ja varaa 2GO Travel lippuja Bacolod City, Cebu City, Manila ja muita AFerryn kanssa!

Video

2GO Travel YouTube Video