Käyttöehdot

  • Käyttöehdot

    AFerry.co.uk verkkosivuilla käyttöehdot.

Ehdot Websivuston

AFerry.co.uk ( "sivu") On paikalla ja jotka Lauttayhtiöt Oy osakeyhtiö Englannissa ja Walesissa numerolla 04127327. Meidän kotipaikka ja tärkeimpien kauppakumppanien osoite on 2morrow Court Appleford Road, Sutton Courtenay, Oxfordshire, OX14 4FH ("me "," meitä "," meidän "tai" Yhtiö "). Meidän ALV-numero on GB151686500.

Käyttämällä meidän Site suostut näitä käyttöehtoja ja sitoudut noudattamaan niitä, varauksetta. Jos et hyväksy mitään osaa näitä ehtoja, et saa käyttää sivustoa millään tavalla tai tehdä varauksen.

Kaikkiin varauspyyntöihin kirjaudu sisään Lauttayhtiöt Account, ja lähetä meille viesti. Viestit lähetetään suoraan asiakaspalveluumme, ja neuvonantajana on valmiina auttamaan teitä mahdollisimman pian.

On muitakin ehtoja, joita voidaan soveltaa teille

Nämä käyttöehdot viitata seuraaviin lisäehtoja, joita sovelletaan myös omaan käyttöön meidän Site:

  • Meidän Yksityisyyden suoja ja evästekäytäntö, Jossa esitetään ehdot, joilla käsittelemme henkilötietoja keräämme teille, tai että annat meille. Käyttämällä meidän sivustoa suostut käsittelyä ja takaat, että kaikki tiedot, jotka annat on tarkka.

Muutokset Ehdot

Voimme muuttaa näitä ehtoja aika ajoin ilman erillistä ilmoitusta. Jatkuva Sivuston käyttö seuraavien mitään muutoksia näihin sääntöihin muodostavat hyväksyt tällaiset muutokset. Joka kerta haluat käyttää sivuston, tarkista nämä ehdot varmistaa ymmärrät ehdot, joita sovelletaan tuolloin.

Keskeyttämistä tai peruuttamista

Sivustomme on saatavilla maksutta.

Emme takaa, että sivusto tai mitä tahansa sisältöä se, aina saatavilla tai keskeytyksittä. Microsoft voi keskeyttää tai peruuttaa tai rajoittaa saatavuutta kokonaan tai osa sivuston liiketoiminnan ja toiminnallisista syistä. Me yritämme antaa sinulle kohtuullisessa ajassa väliaikaisesta tai pysyvästä peruuttamisesta.

Olet myös vastuussa siitä, että kaikki henkilöt, jotka pääsy sivustossa Internet-yhteyden kautta ovat tietoisia näiden käyttöehtojen ja muiden soveltuvien ehtojen ja että he noudattavat niitä.

Tilin tiedot

Jos valitset, tai olet mukana, käyttäjän tunnistekoodin, salasanan tai muita tieto osana turvamenettelyjä, sinun täytyy kohdella tällaisia ​​tietoja luottamuksellisesti. Et saa luovuttaa sitä kolmannelle osapuolelle.

Meillä on oikeus poistaa käyttäjän tunnistuskoodi tai salasanan, onko valittu sinä tai jaettu meille, milloin tahansa, jos meidän kohtuullisen arvion olet jättänyt noudattamatta jotakin määräysten näitä käyttöehtoja.
Jos tiedät tai epäilet, että joku muu kuin tunnet käyttäjän tunnistekoodisi tai salasanasi, sinun on ilmoitettava meille nopeasti AFerry-tili.

Tekijänoikeus ja tavaramerkit.

Olemme omistaja tai lisenssinhaltija immateriaalioikeudet meidän Site, ja materiaalissa julkaistaan ​​sitä. Tämä sivusto ja sisältö edellyttäen, mukaan lukien teksti ja grafiikka sovelletaan tekijänoikeuslakien ja ei saa kopioida, uudelleen, ladata, lähettää, välittää tai jakaa ilman kirjallista lupaa. Voit kuitenkin käyttää tämän sivuston sisältöä henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Aineisto sisällä sivusto on omaisuutta tai omaisuutta tytäryhtiömme (ellei tunnistettu kuuluvan kolmansille osapuolille). Nimi Lauttayhtiöt ja muita, logoja ja aiheesta Lauttayhtiöt Oy sivustolla näytetyt ovat meidän rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä tytäryhtiömme. Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää näitä tavaramerkkejä ilman meidän hyväksyntää. Muut yritysten ja tuotteiden tai palveluiden nimet näkyvät Site saattavat olla tuotemerkkejä niiden omistajien.

site Käytä

Asiakas saa käyttää tätä sivustoa laillisten varausten tai ostojen ja saa tämän sivuston käyttö muihin tarkoituksiin, mukaan lukien rajoituksetta kaikki spekulatiivinen, vääriä tai vilpillisiä varaukset tai varaukset ennakoiden kysynnän on kielletty.

Hyväksyt, että et lähetä tai siirrä mitään verkkosivuja, tietoja tai sisältöä löytyi tästä sivustosta muihin tietokoneen, palvelimen, sivuston tai muu väliaine massajakeluun tai käytettäväksi minkä tahansa kaupallisen yrityksen. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä mitään laitetta tai ohjelmistoa häiritä tai yrittää häiritä moitteettoman toiminnan tämän sivuston.

Voit käyttää Site ainoastaan ​​laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää sivuston toimintaa millään tavalla, joka rikkoo muiden paikallisten, kansallisten tai kansainvälisten lain tai asetuksen, tai millään tavalla, joka on laitonta tai vilpillistä, vai onko laitonta tai petollinen tarkoitus tai vaikutus.

Et saa tietoisesti lähetä mitään dataa, tai lähetä mitään materiaalia, joka sisältää viruksia, troijalaisia, matoja, aikapommeja, näppäintallentimilta, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia tai muita haitallisia ohjelmia tai vastaavia ohjelmakoodia suunniteltu vaikuttavat kielteisesti tahansa tietokoneelta ohjelmistoja tai laitteita.

Käyttäjä hyväksyy, että matka varauslaitteita tämän sivuston saa käyttää vain laillisten varausten tai ostojen sinulle tai toiselle henkilölle, jolle olet valtuutettu toimimaan. Ymmärrät, että liiallinen tai väärinkäyttö matka varausjärjestelmän Sivuston voi johtaa teitä evätään pääsy näihin tilat.

Sovellettavan lain, emme ole vastuussa näiden omiin mahdollisuudelle käyttää tai käyttää sivustoa milloin tahansa, keskeytymisen että pääsy tai epäonnistuminen saattaa kaikki liiketoimet. Emme takaa, että sivusto on vapaa viruksia, bugeja tai muita ominaisuuksia, jotka voivat aiheuttaa vahingosta.

Sivuston sisältö

Tarjoamme yleistä tietoa sivuston varten ohjeellisia. Huomaa, että emme voi milloin tahansa muuttaa mitä tahansa Sivuston tai sen sisältöä, kuten saatavuus toimijoiden ominaisuuksista, tietoja, tietokantaan tai sisältöä. Erityisesti osalta passit, viisumit, ja rokotteet, emme takaa, että tieto on aina ajan tasalla ja se on sinun vastuullasi varmistaa, että ymmärrät ja täyttävät kaikki asiaankuuluvat passi, viisumi, ja rokotuksia vaatimukset.

Emme takaa, että tiedot tällä sivustolla (mukaan lukien rajoituksetta hinnat, kuvaukset tai päivämäärät) on vapaa virheistä tai puutteista, mutta me käytämme kaikkia kohtuullisia keinoja korjata mahdolliset virheet tai laiminlyönnit niin pian kuin se on käytännössä, kun ne on tuonut huomio.

Sivusto voi sisältää tietoja, selostuksia ja materiaalien muiden käyttäjien lataamat Sivuston, myös ilmoitustauluja ja chat. Nämä tiedot ja näitä materiaaleja ei ole vahvistanut tai hyväksynyt meidät. Näkemykset muiden käyttäjien Sivustomme eivät edusta näkemyksiämme tai arvoja.

Jos haluat valittaa muiden käyttäjien lähettämistä tiedoista ja materiaaleista, ota yhteyttä meihin AFerry-tili.

Linkit kolmansien osapuolien Web-sivustot.

Sivusto sisältää hyperlinkkejä ulkopuolisille sivuille omistama ja ylläpitävät kolmannet osapuolet.

Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen sisältämien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä ja laadusta. Kaikkien tällaisten kolmansien osapuolten sivustojen sisältö ei vastaa tuotteidemme, palvelujemme tai antamiamme tietoja. Sinun pitäisi ohjata ulkoisten linkkien huolenaiheita tällaisen sivuston sivuston ylläpitäjälle, ellei ulkoisella linkillä ole merkittäviä virheitä, ilmoita siitä meille AFerry-tili.

Minkä maan lakeja sovelletaan erimielisyydet?

Huomaa, että näitä käyttöehtoja, asiasisältö ja niiden muodostumista, sovelletaan Englanti lakia. Sinä ja olemme molemmat samaa mieltä, että tuomioistuimet Englannin ja Walesin on yksinomainen toimivalta paitsi jos asut Pohjois-Irlannin voi myös nostaa kanteen Pohjois-Irlannissa, ja jos olet asukas Skotlanti, voit myös nostaa kanteen Skotlannissa .

Sign-up & Save

Saat uutiskirjeemme ja kuule lautta paljon!