Lue Ferry Arviot

Katso, mitä lähimmäisen lautta matkailijoiden ajatella Lauttavuorot, lähes 80% heistä löytää kokemus on positiivinen!

Oletko ollut lautalla äskettäin?

Kuvaava henkilökohtaiset kokemukset voivat auttaa muita matkailijoita valitsemaan laivanvarustamolle ja reitti ne haluavat käyttää.

Valitse lauttayhtiö avattavasta alla nähdä arvostelut:

Uusimmat arvostelut

 • 12 lokakuu 2017
  Hieno aluksella mutta ei Aberdeenissa.
  • Aberdeen Lerwick kanssa NorthLink

   1. Ei pääsyä marshalling alue, kun saavuimme aikaisin Aberdeenin hyvin pitkän matkan jälkeen. Maksetaan käyttää julkista pysäköintialuetta. 2. Tuntia odottavat Aberdeenin purkamista, kun taas perävaunujen purkaminen vaikuttaa merkittävästi jatkuvaan matkaan.

   Katsaus GEOFF HARRIS, Pari.

 • 12 lokakuu 2017
  Hyödyllinen miehistö
  • Dublin Liverpool P & O Irish Sea Ferries

   Aluksella ollessani otin hypoa, kun olen diabeetikko ja koska ei ollut ketään palveluksessa baarissa, soitin hätäpuhelimen vastaanottoon ja virkamies nimeltä Hein vei minut virkailijoiden sotkuihin ja antoi minulle ruokaa ja juomia ja kun minä olin OK, hän käveli minut takaisin matkallani. Jotta voisin säästää hämmennystäni takaisin palkin läpi. Kiitos niin paljon kuin olen 57 ja matkustin yksin ja perhe on niin kiitollinen ... Odotan seuraavasta retkestäni ... PS 40 £ on erittäin kallista pelkästään hytille ... Kiitos taas loistava joukkue x

   Katsaus MARY CUNNINGHAM, Yksinmatkustaja.

 • 12 lokakuu 2017
  Hyvää palvelua
  • Tobermory on Kilchoan kanssa Caledonian MacBrayne

   Mutta .... aferry haluaa, että sinulla on tulostus varauksestasi - tämä ei aina ole mahdollista matkustajille, ja tässä elektronisessa ajassa näyttää olevan vanhentunut.

   Katsaus anonyymi, Pari.

 • 12 lokakuu 2017
  Erinomainen palvelu
  • Uig Tarbert kanssa Caledonian MacBrayne

   Olin hyvin varovainen, että tuo pieni urheiluautoni lautalla, mutta henkilökunta oli aivan loistava, eikä minun tarvitse olla huolissani. Emme käytä catering-palveluja, mutta Na-vaihtoehtoa ei ollut, joten keskimääräinen arvostelu - olen varma, että ne olivat yhtä hyviä kuin muuhun palveluun.

   Katsaus MANDY RODGERS, Pari.

 • 12 lokakuu 2017
  Mukava matka
  • Dunkerquen Dover DFDS Seaways

   Meillä oli kaksi hyvää risteytystä DFDS: llä, eikä valituksia varautumisesta eikä menettelyjen tarkistamisesta. Istumajärjestelyt eivät ole mukavia kuin P ja O, mutta ne olivat riittäviä. Yksi kielteinen havainto on se, että Dunkerquessa sijaitsevan sataman löytäminen oli erittäin huonoa - meidät toivottomasti kadonneet - huolimatta matkusteltu Euroopan pituudesta ja leveydestä ilman, että meillä oli mitään ongelmia löytääksemme tietämme! Tämä ei tietenkään ole yrityksen syy, mutta he voisivat painostaa Dunkerquen paikallisia virkamiehiä ratkaisemaan ongelman.

   Katsaus EVELYN, Pari.