CalMac Ferries

 • Kirja Calmac Ferries yksinkertaisesti ja helposti

  Varaus on aina helppoa Lauttayhtiöt

 • Turvallinen ja helppo varaus

  Oppinut varauksen kanssa "Maailman johtava Lautat sivusto"

 • Vertaa kertaa ja reitit

  Säästää rahaa vertaamalla aikoja ja reittejä lautta

 • Matkusta & tyyli

  Matkasi on ilo kanssa Calmac lautat

Kirja lauttoja, ja Skotlantiin kanssa AFerry.co.uk - Oban, Craignure, Mallaig, Armadalen ja paljon muuta!

Voit AFerry.co.uk varata CalMac Ferries (Caledonian MacBrayne Hebridean & Clyde lautat) Oban, Craignure, Mallaig, Armadale ja Brodick Skotlannin saarilla, sekä useita pienempiä saaria ja syrjäisillä seuduilla Manner Skotlannissa.

Tältä sivulta löydät aikatauluja CalMac lähtevät ja ajankohtaisia ​​erikoistarjouksia - jos näet hinnan haluat, osuma Hae hinta -painiketta varata. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa määränpään ainutlaatuinen verrattuna järjestelmän edellä verrata reittejä ja ajat ja löytämään halvimman kätevin lautta sinulle.

CalMac Ferries Reitit Map

CalMac Ferries Video

Aluksella Calmac

CalMac Ferries operoi 31 aluksia, joka sisältää suuria risteilyaluksista tärkeimmille, pitkä kesto reittejä ja pienempiin, ympäristöystävällisiä hybridi alusten reittejä pienillä saarilla. Riippuen reitillä, laivalla tilat vaihtelevat kuin suuremmat risteilyalukset on enemmän kapasiteettia mukavuuksia.

Ruoka on iso osa CalMac laivalla tarjontaa, ja te todella runsaudenpula kanssa suussa sulavia valikkoa Mariners Kahvio. Kukin malja sisältää paikallisista raaka-aineista Skotlannista ja ympäröiville saarille CalMac tarjotaan yhteyksiä. Scottish Isles on siunattu luonnon ruokakaappi sopii kuningas.

Laivalla myyntipisteen tarjoaa erityisen valikoiman saaren liittyviä lahjoja ja matkamuistoja, kuten musiikkia, kirjoja ja makeiset. Voit myös poimia lehtiä viihdyttää sinua matkan aikana. Suurin osa hyllyssä laivalla kauppa peräisin paikallisilta toimittajilta, mikä tarkoittaa matkamuistoja vaihtelevat reittiä otat.

Suuremmat alukset ovat TV ja havainnointi oleskelutiloja. On selvä päivä, havainto oleskelutilojen tarjoavat upeat näkymät merelle ja rannikolle. TV-huoneessa on hyvä vaihtoehto, jos sää ei ole niin hyvä ja haluat pitää lapset viihdyttivät, tai kiinni uutisia.

Suurin osa CalMac alusten tarjoavat lastenhoitohuone.

CalMac Ferries Purjehdus Information & Lautta Times

Anteeksi, meillä ei ole mitään purjehdus tietoa tai aikatauluja tällä hetkellä. Tämä saattaa johtua siitä, tämä reitti on kausiluonteinen tai emme myy sitä tällä hetkellä. Laaja valikoima vaihtoehdotKatso myös lauttareiteillä sivu.

Kaikki Caledonian MacBrayne arvostelut

perustuen 167 arvostelut
Caledonian MacBrayne
 • 12 lokakuu 2017
  Hyvää palvelua
  • Tobermory on Kilchoan kanssa Caledonian MacBrayne

   Mutta .... aferry haluaa, että sinulla on tulostus varauksestasi - tämä ei aina ole mahdollista matkustajille, ja tässä elektronisessa ajassa näyttää olevan vanhentunut.

   Katsaus anonyymi, Pari.

 • 12 lokakuu 2017
  Erinomainen palvelu
  • Uig Tarbert kanssa Caledonian MacBrayne

   Olin hyvin varovainen, että tuo pieni urheiluautoni lautalla, mutta henkilökunta oli aivan loistava, eikä minun tarvitse olla huolissani. Emme käytä catering-palveluja, mutta Na-vaihtoehtoa ei ollut, joten keskimääräinen arvostelu - olen varma, että ne olivat yhtä hyviä kuin muuhun palveluun.

   Katsaus MANDY RODGERS, Pari.

 • 11 lokakuu 2017
  Länsi-saaret
  • Leverburgh että Berneray kanssa Caledonian MacBrayne

   Nautittava loma.

   Katsaus JOHN MANNING, Pari.

 • 10 lokakuu 2017
  Piilotettu helmi
  • Lochranza sen Claonaig kanssa Caledonian MacBrayne

   Erinomainen palvelu

   Katsaus MALKOLM JAMES, Perheet isompien lasten kanssa.

 • 10 lokakuu 2017
  Paul ja Cathin ensimmäinen vierailu Arranissa
  • Ardrossan ja Brodick kanssa Caledonian MacBrayne

   Calmacia ei voitu häiritä huolimatta karkeasta paluukierrosta. Se on tehokas ja kohtelias kuin koskaan. Ihana vierailu huolimatta sateisesta säästä hävittää upeat näkymät.

   Katsaus CATHERINE MANGNALL, Pari.

CalMac Ferries Satamat

Sign-up & Save

Saat uutiskirjeemme ja kuule lautta paljon!